Het is weer verkiezingstijd!

Het is weer verkiezingstijd! Aanleiding genoeg om deze gloednieuwe Explorit over de komende Provinciale Statenverkiezingen en Waterschapsverkiezingen te presenteren! Hoeveel weet u van deze verkiezingen? Test uw kennis in deze Explorit en laat u bovendien informeren over alles rondom deze verkiezingen.

Explorit is als tool uitermate geschikt om in te springen op actualiteiten als deze. Op deze wijze kan Explorit bijvoorbeeld verrijkend zijn voor lesmethodes in de klas.

 

Explorit nog interactiever!

Onlangs heeft Explorit een nieuwe update doorgevoerd, met als nieuwe feature meerkeuzevragen toevoegen! Voeg vragen + antwoordmogelijkheden toe (als tekst of beeld) en geef hierbij eventueel gerichte feedback. Zo creëert u nog meer interactie met de gebruiker.

Ondertussen zit het team niet stil. Explorit wordt constant bijgeschaafd en verrijkt met nieuwe functies. Denk bijvoorbeeld aan uitbreiding van embed-functies, tijdlijn-navigatie, video-navigatie en communicatie van je score (LMS). Houd hiervoor de website in de gaten!