Voeg nu meerkeuzevragen toe aan je Explorit!

Ontdek deze nieuwe functie in de speciale ‘Formule 1 – Zandvoort’ Explorit.

Het historische circuit van Zandvoort keert vanaf 2020 weer terug op de kalender van de Formule 1! Het team van Explorit maakt bij deze actualiteit daarom graag een pitstop! Deze nieuwe Explorit neemt je mee over het circuit en test bovendien je kennis rondom de terugkeer van Circuit Zandvoort op de F1-kalender. Weet jij alles van dit nieuwe F1-circuit?

Explorit is onlangs verrijkt met de functie om meerkeuzevragen te stellen. Je kunt vragen + antwoordmogelijkheden toevoegen (als tekst of beeld) en gericht feedback geven. De basis voor je Explorit (afbeelding of video) maakt hierbij niet uit. Hierdoor is het mogelijk om nog meer interactie met de gebruiker te creëren. Handig voor in de klas als aanvullend lesmateriaal bijvoorbeeld.

 

Explorit updates

Het Explorit-team voert nu voornamelijk nieuwe kleine updates en klantverzoeken door. Denk bijvoorbeeld aan verbetering van de interface en aanpassingen op bestaande functies. Op langere termijn wordt er gekeken naar uitbreiding van embed-functies, tijdlijn-navigatie, video-navigatie en communicatie van je score (LMS). Houd hiervoor de website in de gaten!

 

Let op, voor een optimale weergave is deze Explorit het best te bekijken op een groot scherm.