Click it, explore it, learn.

Maak eenvoudig een interactieve presentatie of webpagina.

Via de handige tool Explorit kun je foto’s of video’s eenvoudig voorzien van verdiepende informatie. Op deze manier kun je bijvoorbeeld gemakkelijk features van producten of diensten uitleggen. Het is als het plaatsen van meerdere pop-ups op een basis-foto of illustratie, maar dan anders. Je hoeft er geen webdeveloper of IT-specialist voor te zijn. Je kunt het eenvoudig zelf doen en de Explorit ook nog eens toevoegen aan je webpagina.

Explorit is dé presentatie tool

Click it, explore it, learn.

explorit-pinpoint

Pinpoint

Een Explorit is als een pinpoint. Op elke plek op een afbeelding of in een video kun je een Explorit plaatsen. Deze kunnen op hun beurt weer allerlei verdiepende informatie bevatten zoals tekst, video, afbeeldingen, audio of andere embedded content.

explorit-connect

Verdiepende informatie

Binnen een Explorit kun je nog verder doorklikken naar weer een andere Explorit. Hierdoor kom je van de ene verdiepende informatie naar de andere verdiepende informatie. Je kunt oneindig informatie koppelen en consumenten zo overtuigen van jouw product of dienst.

explorit-custom

Helemaal in stijl

Een Explorit is helemaal zelf vorm te geven in je eigen stijl. Afbeeldingen, tekstvensters of iconen kunnen fungeren als pinpoint. Verder zijn de kleuren en de vorm via een makkelijke interface aan te passen.

html

Geschikt voor je website

Het is mogelijk om de code van een Explorit als HTML-bestand te downloaden. Vervolgens kun je dit op je website plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld een header of een afbeelding van een product interactief maken en voorzien van alle informatie.

explorit-share

Delen maar!

Een Explorit is makkelijk te delen. Met je collega of klanten. Via de mail of Whatsapp deel je de Explorit met wie je maar wilt. Op alle momenten kun jij en anderen beschikken over jouw Explorit.

makkelijk

Eenvoudig

Je hoeft geen webdeveloper of IT-specialist te zijn. Je kunt het eenvoudig zelf doen.

Revolution Slider Error: Slider with alias slimmetool not found.
Maybe you mean: 'landing' or 'bouw' or 'retail' or 'onderwijs' or 'backup' or 'landing-page-en'
storytelling met explorit

Probeer explorit nu gratis

of neem direct contact op voor meer info.