Onderwijs: Click it, explore it, learn!

Via de handige tool Explorit kun je eenvoudig een presentatie of spreekbeurt maken. Uiteraard is Explorit ook geschikt om lesstof begrijpelijk en in stappen uit te leggen Je kunt foto’s of video’s eenvoudig voorzien van verdiepende informatie. Het werkt makkelijker dan Prezi en PowerPoint en is ook nog eens via een inlog overal te bereiken. Je hoeft er geen webdeveloper of IT-specialist voor te zijn. Je kunt het eenvoudig zelf doen en ook nog eens samen.

Explorit is dé presentatie tool

Click it, explore it, learn.

explorit-pinpoint

Pinpoint

Een Explorit is als een pinpoint. Ieder punt van de materie kun je voorzien van verdiepende informatie zoals tekst, video, afbeeldingen, audio of andere embedded content. Op deze manier kun je gemakkelijk je lesstof, spreekbeurt of presentatie verrijken.

explorit-connect

Verdiepende informatie

Binnen een Explorit kun je nog verder doorklikken naar weer een andere Explorit. Hierdoor kom je van de ene verdiepende informatie naar de andere verdiepende informatie. Op deze manier kun je het onderwerp stapsgewijs uitleggen, maar ook op alle elementen ingaan.

explorit-custom

Helemaal in stijl

Een Explorit is helemaal zelf vorm te geven in je eigen stijl. Kleuren en de vorm zijn via een makkelijke interface aan te passen. Zo beschik je altijd over een persoonlijke interactieve presentatie.

explorit-internet

Helemaal online

Je maakt de Explorit online en koppelt online content zoals van Youtube en Wikipedia. Via een inlog kun je de presentatie altijd online bereiken. Super handig, ook voor samenwerkingsopdrachten.

explorit-share

Delen maar!

Een Explorit is makkelijk te delen. Met je klas of met je studiegenoot. Via de mail of Whatsapp deel je de Explorit met wie je maar wilt. Op alle momenten kun jij en anderen beschikken over jouw Explorit.

explorit-21stcenturyskills

Nieuwe skills

Via Explorit ontwikkelingen leerlingen competenties die zij nodig hebben om deel te nemen in de maatschappij van de toekomst. Je traint verschillende vaardigheden, zoals creativiteit, samenwerken, communicatie en ict-vaardigheden.

Revolution Slider Error: Slider with alias slimmetool not found.
Maybe you mean: 'landing' or 'bouw' or 'retail' or 'onderwijs' or 'backup' or 'landing-page-en'
storytelling met explorit

Probeer explorit nu gratis

of neem direct contact op voor meer info.