Laat je inspireren door interactie…

Ontdek het in deze nieuwe Explorit met illusies en breinbrekers!

Je hersenen zitten wonderlijk in elkaar. Zo helpen ze je na te denken, te bewegen en te voelen. Maar soms verrassen ze je ook. Daar gaat het in deze nieuwe Explorit om. Deze zit namelijk vol met allerlei optische illusies, raadsels, puzzels en andere breinbrekers. Leuk om zelf te doen, maar ook om met anderen te delen! Hoe briljant is jouw brein?

 

Eigen ontwerp

Deze Explorit is verrijkt met allerlei grafische elementen. Die elementen hebben we zelf ontworpen en zitten verwerkt in de achtergrondafbeelding. Jij kunt hier natuurlijk ook mee aan de slag. Er bestaan online tal van eenvoudige vormgevingsprogramma’s die erg makkelijk in gebruik zijn. Je hoeft hier dus echt geen grafisch vormgever voor te zijn. Met programma’s als Paint.NET, Snappa, Vector of GIMP creëer je in een handomdraai prachtige designs en achtergrondafbeeldingen. Online of via geïnstalleerde software. Daarnaast is het mogelijk eigen knoppen te ontwerpen via digitale platforms als ClickMinded (bij voorkeur openen in Safari of Google Chrome) of ImageFu.

 

Met bewerkingsprogramma’s zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Afbeelding gemaakt, maar dan…

Je dient je afbeelding te uploaden indien je deze wilt gebruiken in Explorit. Dit kun je doen via een eigen server, maar het kan ook online. Platforms als Imgbb, Imgur, SmugMug en imgshare zijn beschikbaar voor iedereen. Let wel op de rechten die al dan niet aan afbeeldingen verbonden zijn.

 

Support update

Tot slot nog een laatste update: de online Explorit handleiding is onlangs uitgebreid! Als gebruiker kun je nu een tweetal nieuwe videohandleidingen bekijken. Deze vind je terug in de basishandleiding en op de support page. In deze video’s leggen we je uit hoe je meerkeuzevragen en kaartlagen gebruikt in Explorit. Handig toch?