Geef video meer diepgang

De gemiddelde internetgebruiker heeft steeds meer bandbreedte/data tot zijn beschikking waardoor de mogelijkheden steeds uitgebreider worden. Hierdoor is bijvoorbeeld het afspelen van video’s geen onmogelijkheid meer. En dat is mooi want video is een ideaal medium voor het geven van een sfeerimpressie of om de werking van een dienst/product te vertonen. Maar… het kan nog mooier!

 

Explorit met videoachtergrond

Explorit biedt de mogelijkheid om video als basisachtergrond te gebruiken. Wat heeft dit voor meerwaarde? Een videoclip wordt hierdoor verrijkt met extra mogelijkheden. Je legt een extra laag over de video waarbij op gekozen momenten hotspots verschijnen met informatie of interactie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
– Laat tijdens het afspelen vensters verschijnen om een toelichting te geven.
– Pauzeer een fragment op een gekozen moment van de video om een vraag of opdracht te geven.

Is het moeilijk? Nee!

Het mooie is dat je hiervoor geen enorme technische kennis nodig hebt. Nog een voordeel is dat je de video ongemoeid kunt laten, je hoeft geen videoprogramma’s te kunnen beheersen om teksten of beelden toe te voegen aan video’s. Het gaat op een laagdrempelige manier via de online ontwikkelomgeving van Explorit. Hierbij wordt een video (vanuit bijvoorbeeld YouTube) als basis gebruikt. Vervolgens kun je aan de slag om de video te voorzien van hotspots.

 

Demo bekijken

Of bekijk bovenstaande demo in een nieuw venster.

Interesse? Neem gerust contact met ons op!
[email protected]
+31 (0)561 614 523

Explorit.nl