Veiligheid: Click it, explore it, learn.

Boei jouw gebruikers met Explorit interactieve storytelling.

Via de handige tool Explorit kun je foto’s of video’s eenvoudig voorzien van verdiepende informatie. Op deze manier kun je bijvoorbeeld gemakkelijk bouwinstructies of voorschriften met betrekking tot veiligheid uitleggen. Het is als het plaatsen van meerdere pop-ups op een basis-foto of illustratie, maar dan anders. Je hoeft er geen webdeveloper of IT-specialist voor te zijn. Je kunt het eenvoudig zelf doen.

Explorit is beeld, tekst en video ineen.

Verrijk jouw beeldverhaal en deel het met je publiek.

explorit-pinpoint

Pinpoint

Een Explorit is als een pinpoint. Op elke plek op een afbeelding of in een video kun je een Explorit plaatsen. Deze kunnen op hun beurt weer allerlei verdiepende informatie bevatten zoals tekst, video, afbeeldingen, audio of andere embedded content.

explorit-connect

Verdiepende informatie

Binnen een Explorit kun je nog verder doorklikken naar weer een andere Explorit. Hierdoor kom je van de ene verdiepende informatie naar de andere verdiepende informatie. Je kunt oneindig informatie koppelen en ieder proces of voorschrift op deze manier uitlichten.

explorit-custom

Helemaal in stijl

Een Explorit is helemaal zelf vorm te geven in je eigen stijl. Afbeeldingen, tekstvensters of iconen kunnen fungeren als pinpoint. Verder zijn de kleuren en de vorm via een makkelijke interface aan te passen.

explorit-internet

Onbeperkt content koppelen

Een Explorit koppelt bestaande content van internet. Binnen de Explorit link je naar informatie van bijvoorbeeld YouTube of Wikipedia. Eigen, nieuwe content kan worden opgehaald en wordt via de webserver gelinkt aan de Explorit.

explorit-share

Delen maar!

Een Explorit is makkelijk te delen. Het is mogelijk om de code als HTML-bestand te downloaden en op een website te plaatsen of te delen via mail of Whatsapp. Op deze manier kun je op alle momenten beschikken over je Explorit en delen met wie je maar wilt.

explorit-21stcenturyskills

Eenvoudig

Je hoeft geen webdeveloper of IT-specialist te zijn. Je kunt het eenvoudig zelf doen.

Revolution Slider Error: Slider with alias slimmetool not found.
Maybe you mean: 'landing' or 'bouw' or 'retail' or 'onderwijs' or 'backup' or 'landing-page-en'
storytelling met explorit

Probeer explorit nu gratis

of neem direct contact op voor meer info.